Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار تبریز با اشاره بر اینکه ۳۸ نفر تخلف انتخاباتی کردند که دو نفر منجر به صدور حکم شده است، گفت: افرادی که در فضای مجازی به رقبای دیگر توهین و یا کاندیداهای دیگر را تخریب می‌کردند نیز جزو تخلفات انتخاباتی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بهروز مهدوی امروز در نشست خبری به مناسبت فرارسیدن زمان تبلیعات کاندیداهای مجلس یازدهم در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو اظهار کرد: از حضور میلیونی مردم در شرکت در راهپیمایی با شکوه ۲۲ بهمن تشکر داریم و البته در این میان مردم آذربایجان‌شرقی در سخت‌ترین شرایط جوی حضوری گرم داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱۰۰۲ شعبه اخذ رای در تبریز، آذرشهر و اسکو

وی با بیان اینکه فرمانداری تبریز جلوتر از  برنامه زمان‌بندی اعلام شده از سوی وزارت کشور است، گفت: با حضور هیات اجرایی شعب اخذ رای در تبریز، آذرشهر و اسکو نهایی شده و کل مرکز حوزه انتخابیه یک هزار و ۲ شعبه وجود دارد که ۸۰۰ مورد در تبریز بوده و همچنین تبریز دارای یک شعبه فرعی ارامنه نیز است که در مجموع ۸۰۰ شعبه شده است.

فرماندار تبریز ادامه داد: بخش مرکزی تبریز در سردرود و باسمنج۷۷ شعبه، خسروشاه ۳۹ شعبه،  تبریز ۶۸۳ شعبه است به طوریکه ۶۷۷ شعبه ثابت و ۶ شعبه سیار در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکد داریم به طوریکه دوره قبل ۲۰ شعبه سیار داشتیم که این دوره آن را کاهش دادیم که هدف تسهیل امور است.

کاهش شعبات سیار در تبریز

وی خاطرنشان کرد: ۱۰۰ شعبه بعد از ۴۰ سال از گذشت انقلاب در تبریز افزایش یافته است زیرا با بررسی سه دوره انتخابات به این نتیجه رسیدیم که علت تراکم زیاد شعبات منجر به طولانی شدن شمارش آرا می‌شد.

مهدوی ابراز کرد: در شعبه فرعی اسکو ۱۱۷ شعبه  و آذرشهر ۸۴ شعبه وجود دارد و همچنین در شهر آذرشهر ۱۹ صندوق ثابت، ۲ سیار و در  بخش مرکزی و روستاها،  ۲۵ ثابت و ۵ سیار و در شهرستان ممقان ۱۰ ثابت و ۱ سیار و در گوگان ۲۱ ثابت و ۱ سیار وجود دارد.

وی گفت:  واجدین شرایط در حوزه انتخابیه تبریز یک میلیون و ۳۷۹ هزار و ۷۷۰ نفر است که به عبارت دیگر  ۷۰ درصد جمعیت شهرستان واجد شرایط رای دادن هستند.

فرماندار تبریز  ادامه داد: ۳۳۸ نفر ثبت نام کننده در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو وجود داشت که ۱۵۰ نفر تائید شده، ۵۰ نفر انصراف دادند که نشان دهنده این است که  ۴۴ درصد تائید شده و ۴۶ درصد رد و انصراف داده‌اند.

وی تصریح کرد:  ۱۳۸ نفر نامزد در حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو نیز در لیست نهایی هستند که ما برای آنها نشست توجیهی گذاشته و مصادیق مجاز تبلیغات را توضیح دادیم.  

مهدوی خاطرنشان کرد: طبق قانون شفافیت و نظارت بر تامین مالی،  هر نامزد باید شماره حساب برای خود باز کرده و مسوول مالی برای خود انتخاب کند  که ما نیز این اطلاعات  را به وزارت کشور داده تا باید تمام دخل و خرج تبلیغات خود را باید از آن طریق انجام دهد.

وی متذکر شد:  امروز از ۱۲ بامداد به صورت قانونی تبلیغات شروع شده و به مدت ۷ روز تبلیغات ادامه خواهد داشت اما در رابطه با آثار تبلیغاتی که در سال‌های گذشته برای بنر و جزوه و غیره متفاوت بود،  این دوره شرایط فرق کرده و تمام آثار تبلیغات به استناد ماده شفافیت و ماده ۶۵ مکرر قانون نباید بیشتر از ۷۰ در ۵۰ باشد.

فرماندار تبریز تصریح کرد: حدنصاب کسر نمایندگی ۲۰ درصد کل آرای ماخوذه صحیح است که به عبارتی یک پنجم آرای ماخوذه صحیح می‌باشد.

وی ادامه داد: تمام مصادیق مجاز و غیرمجاز تبلیغات در قوانین مشخص شده است.   

مهدوی گفت: نامزدهای شهر تبریز در هر منطقه شهرداری می‌توانند یک ستاد بزنند ولی می‌توانند در هر منطقه دو ستاد اعم از بانوان و آقایان داشته باشند  که البته باید محل ستاد را در دست نوشته و با اندازه تعیین شده مشخص کنند.  

وی با تاکید بر اینکه عکس‌های کاندیداها باید برای سال جاری باشد، گفت: تمام اوراق مشارکتی باید با تائید ستاد رصد تبلیغات در فرمانداری مشخص شود که البته  این ستاد دارای کمیته‌های ویژه است.  

فرماندار تبریز خاطرنشان کرد: به نامزدها اعلام کردیم که باید عکس‌های خود را در محل‌های مجاز نصب کنند به طوریکه بنر به طول‌های غیرمجاز و در محل‌های نامناسب خلاف می‌باشد.

وی توضیح داد: در کل شهر تبریر کارتن پلاست‌هایی از سوی شهرداری خریداری شده و در محل مجاز نصب شده است و در محل‌های شخصی نیز باید با مالکیت فرد انجام گیرد.

مهدوی اضافه کرد: البته  برای اینکه مردم به راحتی رای خود را بدهند کارتون پلاست در شعبات ایجاد شده است.

فرماندار تبریز متذکر شد: از مردم خواهشمندیم تا رای خود را به آخرین لحظات موکول نکنند بلکه رای خود را در ساعات اولیه در صندوق  بیاندازند و همچنین حتما اسامی را در داخل کادر بنویستد و کد نامزد را هم بنویسند.

وی یادآور شد: متولدین ۱۳۸۰/۱۲/۲ و قبل از آن امکان شرکت در انتخابات را دارند.
 
مهدوی با بیان اینکه در دوره‌های قبل به مهر شناسنامه توجه می‌کردند ولی الآن دستگاه احراز هویت تعیین می‌کند که این فرد سن لازم برای رای را دارد، فوت نشده و رای دیگری هم در شعبه دیگر نداده است، ادامه داد: ۷ نفر اعضای شورا داریم و در هر سه شعبه یک بازرس خواهیم داشت و در کنار این عزیزان، سه نفر مامور نیروی انتظامی برای تامین امنیت خواهند داشت.

وی افزود: شمارش آرا این دوره با دقت زیادی خوانده می‌شود زیرا با هر قرائت شمارش، آن رای  در سامانه با برگ رای وارد خواهد شد.

فرماندار تبریز با اشاره بر اینکه این دوره آموزش‌ها به صورت جدی پیگیری شد به طوریکه آموزش کاربر رایانه را به مسوولان شعبات نیز ارائه  شده است، افزود: به ازای هر ۶ شعبه نامزدها می‌توانند یک نماینده انتخاب کنند که البته  این افراد حق دخالت در فرآیند رای‌گیری ندارند و اگر اشکالی در روند باشد می‌توانند کتباً آن را به رئیس شعبه اعلام کنند.

وی اضافه کرد: سه نفر از نیروهای انتظامی در هر شعبه جهت تامین امنیت انتخابات حضور خواهد داشت.

مهدوی تعداد کل واجدین شرایط برای شرکت  در انتخابات حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو را یک میلیون و ۵۸۱ هزار و ۲۳۷ نفر اعلام کرد.

۳۸ پرونده تخلفاتی انتخاباتی در تبریز

وی با اشاره بر اینکه ۳۸ نفر تخلف انتخاباتی کردند که دو نفر منجر به صدور حکم شده است، گفت: افرادی که در فضای مجازی به رقبای دیگر توهین و یا کاندیداهای دیگر را تخریب می‌کردند نیز جزو تخلفات انتخاباتی است.

فرماندار تبریز در پاسخ به سوالی مبنی بر احتمال نامساعد بودن شرایط جوی در روز انتخابات گفت: شهرداری امکانات لازم را نداشت و بنده عذرخواهی کردم زیرا باید شهرداری با مردم تعامل داشته باشد و به مردم اعلام می‌کرد که دو روز صبر کرده و با ما همکاری کنید تا مسیرها بازگشایی شود.

وی متذکر شد: البته فرهنگ صبر نیز در بین مردم کم است زیرا وقتی به مردم با خودروی شخصی بیرون نیایید نه تنها خودرو بیرون می‌آورند بلکه از دیدن برف با خودرو هم لذت می‌برند و این یک ترافیک بزرگی را ایجاد می‌کند.

مهدوی در پاسخ به سووال خبرنگار فارس در تبریز مبنی بر محدودیت رای افراد غیربومی در یک شهر دیگر، گفت: اینکه یک هموطن در هر جای کشور که بخواهد می‌تواند رای دهد و ما منع قانونی نداریم ولی خرید و فروش آرا خلاف بوده و برخورد جدی می‌شود به طوریکه اگر خرید و فروش اثبات شود و در صورت تاثیرگذاری در سرنوشت نامزدها تاثیر داشته باشد، جزو جرائم انتخاباتی است ولی اگر تاثیری نداشته باشد  فقط افرادی که این کار کرده‌اند را جزو عوامل مجرم می‌شناسند.

وی خاطرنشان کرد: دو نفر در دور سوم از تبریز، تایید صلاحیت شدند که چهره گمنام بودند ولی تعداد انصرافی بیش از رد شدگان است و البته برخی از رد شدگان نیز به خاطر تبلیغات زودهنگام بود.

انتهای پیام/۶۰۰۲۷

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز وزارت کشور انتخابات رای انتخابات مجلس تبلیغات کاندیداهای مجلس فرماندار تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی تایید صلاحیت آذرشهر نیروی انتظامی شعب اخذ رای شناسنامه احراز هویت شمارش آرا بانوان آقایان شهرداری تبریز قانون شفافیت و نظارت بر تامین مالی باسمنج خسروشاه سردرود اسکو حوزه انتخابیه تبریز تخلفات انتخاباتی فرماندار تبریز آذرشهر و اسکو رای خود متذکر شد ۳۸ نفر دو نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۷۳۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: به طور معمول وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود، مشارکت کاهش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن اسلامی در برنامه سلام صبح به خیر شبکه سه، گفت: به دلایل مختلف وقتی انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود مشارکت کاهش پیدا می‌کند.

به گفته وی، یکی از دلایل کاهش مشارکت در مرحله دوم انتخابات، اجازه ندادن قانونگذار به افراد برای رأی دادن در شعبه‌ای غیر از شعبه اخذ رأی در مرحله اول است.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور ادامه داد: اگر فردی در تهران رأی داده باشد نمی‌تواند در شهرستان دیگری رأی دهد، اما اگر فردی در مرحله اول در هیچیک از شعب ۲۲ گانه رأی نداده باشد در مرحله دوم می‌تواند در هر شعبه و شهری رأی خود را به صندوق رأی بیندازد.

اسلامی ادامه داد: ستادهای انتخابات استانی و صدا و سیما اطلاع‌رسانی مناسبی برای مشارکت مردم در مرحله دوم انتخابات انجام داده‌اند. وضعیت تأیید صلاحیت‌ها در حوزه‌های ۲۲ گانه اخذ رأی به گونه‌ای است که نامزدها به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و مردم می‌توانند با توجه به این مسئله با نامزدهای منتخب خود رأی دهند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور متذکر شد: هر کس در مرحله دوم انتخابات بالاترین رأی را کسب کند، وارد مجلس می‌شود و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

کد خبر 751724

دیگر خبرها

  • استقرار ۲۷۹ شعبه اخذ رای در شمیرانات پیش بینی شده است
  • سامانه «۴۵۵۰۰» آماده دریافت گزارش تخلفات انتخاباتی
  • کاندیداهای دور دوم انتخابات برای ورود به مجلس چقدر باید رأی بیاورند؟
  • داوطلبانی وارد مجلس می‌شوند که بالاترین رای را کسب کنند
  • کمتر از ۳ روز تا برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی
  • تشکیل ۳ پرونده جرایم انتخاباتی خراسان رضوی در دور اول
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • ۴۹۱ شعبه ثابت و سیار رای‌گیری در ۲ حوزه انتخابیه استان زنجان مستقر شد
  • احزاب آذربایجان‌ شرقی لیست‌های انتخاباتی خود را اعلام کردند
  • استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس